Satu Mare are trei finaliști în Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2019

Coordonatoarea Centrului Violeta, careianca Simona Hanciș, se numără printre finaliștii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2019, la categoria ”Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului”.

Careianca Simona Hanciș a trecut în etapa de jurizare a galei, în urma numeroaselor voturi primite.
”Etapa votului s-a încheiat azi noapte și vă anunț, cu mare bucurie că, datorită mobilizării și implicării voastre, mă aflu și eu pe lista celor care au trecut în etapa de jurizare și voi participa, pentru prima dată în viață în calitate de finalistă, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, care va avea loc la București în data de 19 martie 2019. Vă mulțumesc încă o dată pentru votul de încredere acordat, pentru cuvintele de încurajare și prețuire transmise și pentru toată susținerea pe care mi-ați acordat-o în aceste zile. Sunteți minunați și dincolo de toate m-ați făcut să devin conștientă de cât de mulți prieteni adevărați și aventuroși am lângă mine. Vă îmbrățișez cu mult drag și încă o dată VĂ MULȚUMESC!”, se arată în mesajul transmis de Simona Hanciș.

Alte două sătmărence care își desfășoară activitatea în domeniul asistenție sociale au fost nominalizate în cadrul ediției din acest an a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială. Este vorba despre Szeibel Maria Tunde (Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi) și Nagy Piroska Irma (Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu).

.

Articolul precedentElevi și profesori din patru țări, în vizită la Satu Mare
Articolul următorProiect educațional | ”Learn4You” la Colegiul Național Mihai Eminescu