Biblioteca Județeană Satu Mare, Création de mode Satu Mare și Editura Casa din Oradea organizează vineri, 27 septembrie, cu începere de la ora 20,00, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul de lansare a cărții „Stilul vestimentar masculin contemporan”, semnată de Nicolas Schiffer.

Evenimentul va fi urmat de prezentarea colecției de toamnă „Femei în mișcare”, realizată în atelierele Création de mode.

Lucrarea „Stilul vestimentar masculin contemporan” se dorește a fi un ghid în această lume nouă, cea a gentlemanului contemporan. Ea de adresează acelor bărbați cărora le place să se îmbrace, acordând atenție ținutei lor, pentru care această preocupare nu reprezintă o povară, ci o adevărată plăcere. În concluzie, bărbaților care acceptă că și haina îl face pe om.

Cartea va beneficia de exegeza cunoscutului designer vestimentar sătmărean Cosmin Mureșan, cel care are și calitatea de consultant de specialitate în conceperea și redactarea acestei lucrări de excepție. Oaspeții evenimentului vor fi Csiky Zoltán, directorul Editurii Casa din Oradea, și Emese Bokos, Office Manager la aceeași editură.

Colecția de toamnă „Femei în mișcare” pe care o propune Création de mode reinterpretează garderoba de toamnă în 12 ținute și atrage atenția, prin linie și culoare, asupra unei probleme atât de personale cum este lupta împotriva cancerului de sân.

Parte a proiectului național „Nocturna bibliotecilor”, Ediția a X-a, evenimentul își propune să reunească în jurul bibliotecii, prin intermediul modei, personalități sătmărene pentru care fiecare zi este o nouă provocare, atât profesional, cât și în alegerea stilului vestimentar personal.

Pentru prezenta ediție a „Nocturnei bibliotecilor”, organizatorii, partenerii și sponsorii evenimentului au pregătit un program bogat în activități culturale, artistice și recreative pentru sătmărenii de toate vârstele.
Programul detaliat, la începutul săptămânii viitoare.

Articolul precedentColegiul Național Mihai Eminescu, la ceas aniversar: 100 de ani de existență
Articolul următorTraficanți de droguri din Satu Mare și Negrești Oaș prinși de DIICOT