În weekend are loc cea de-a VI-a ediție a campaniei ”Pedalez pentru bibliotecă”

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează sâmbătă, 22 septembrie, cea de-a VI-a ediție a campaniei de advocacy și coalizarea comunității ”Pedalez pentru bibliotecă”.
Strângerea participanților se va face începând cu ora 9.00, în fața Filialei nr. 1 a Bibliotecii Județene Satu Mare, Micro 16, Str. Brândușa nr. 17. Fluierul de start va fi dat la ora 9.30.
Se va pedala pe traseul Filiala Nr.1 (Strada Brândușa nr. 17) – pista de biciclete de pe dig – localitatea Vetiș, punct final Biblioteca Comunală Vetiș.
În localitatea Vetiș, grupul va vizita biserica monument istoric – Biserica Reformată, monumentul memorial Vlad Endre și Biblioteca Comunală Vetiș.
Returul se va face pe următorul traseu: Vetiș – Satu Mare, pe pista de biciclete de pe dig, începând cu ora 12,30.
Această campanie se organizează cu scopul de a promova Biblioteca Județeană Satu Mare și Biblioteca Comunală Vetiș, serviciile pe care acestea le oferă întregii comunități, cu scopul de a încuraja lectura și un stil de viață sănătos prin folosirea unui mijloc de transport ecologic.

Articolul precedentA fost semnat acordul de parteneriat pentru extinderea clădirii Spitalului Județean de Urgență Satu Mare
Articolul următorReferendum | A fost desemnat, prin tragere la sorți, președintele BEC Satu Mare