Copil bătut de colegi la o școală din Satu Mare

Bătăi repetate la Școala gimnazială „Mircea Eliade” din municipiul Satu Mare. Un copil a fost bătut de colegii săi, în vreme ce restul colegilor filmau totul.
Totul a început în sala de clasă, după care bătăușii au continuat să-l lovească pe coleg și în curtea școlii.

Inspectorul școlar general adjunct, Călin Durla, a declarat pentru Realitatea de Satu Mare că a luat deja legătura cu conducerea școlii care știa de incident, urmând ca luni, la prima oră, să demareze o anchetă. Din spusele inspectorului, conducerea școlii susține că bătăușii nu se află la prima abatere, fiind sancționați disciplinar și în trecut. În ceea ce îi privește pe copiii care s-au bătut, aceștia riscă sancțiuni disciplinare precum scăderea notei la purtare.
Filmarea a ajuns la o persoană ce a publicat videoclipul pe Facebook, într-un grup din Satu Mare, cu rugămintea de a fi distribuit de cât mai multă lume, acest lucru pentru a opri repetarea unor astfel de incidente și în alte școli.
”Cât timp lumea nu deschide ochii și vede lumea rea din jurul lor ? Adică totuși până la o limită este tot, te omori că sa poți să îți crești copilul să îl educi să îl trimiți la școală dar totuși pentru ce ….? Pentru că alți copii care fac pe șmecherii se cred mai buni ! Până când se mai întâmplă aceste lucruri ..VREAU SA APELEZ LA TOTI UTILIZATORII DE FACEBOOK , TRIMITETI CLIPUL MAI DEPARTE!”, este mesajul bărbatului ce a făcut publică filmarea.

Articolul precedent500 de elevi sătmăreni au participat la etapa locală a Olimpiadei de matematică
Articolul următorBaschet | CSM Satu Mare a învins CSM Târgoviște și a bifat a șasea victorie consecutivă