Casă oferită GRATUIT de un sătmărean unei familii cu doi copii

Gest de omenie făcut de o familie din județul Satu Mare. Sătmăreanul Mihai M. a pus la dispoziția unei familii nevoiașe o casă, în mod gratuit.
Este vorba despre casa bunicilor soției sale care este situată în Bercu Nou, comuna Micula. Tot gratuit le pune la dispoziție cele cinci hectare de pământ situate în spatele casei.
În urmă cu câteva zile a publicat un anunț pe pagina sa de Facebook. A fost asaltat de sute de persoane care se confruntă cu greutăți financiare.
”Am rămas șocat de câte probleme sunt în Satu Mare. Am fost sunat de sute de persoane, unul cu o poveste mai tristă decât celălalt. A fost foarte greu să ne hotărâm ce familie alegem. Prioritate au avut-o familiile cu copii”, ne-a spus Mihai.
În cele din urmă, acesta a ales o familie din Baia Mare, cu doi copii, evacuată chiar azi dintr-un imobil.
”Am găsit o familie, este din Baia Mare, cu doi copii, unul în vârstă de 2 ani și celălalt în vârstă de opt luni, evacuați din locuință chiar azi. Nu au nimic disponibil și ar fi stat sub cerul liber la noapte. Să ții sub cerul liber doi copii mici, nu e normal”, ne-a spus Mihai.
Acesta nu se oprește aici. Alături de un prieten, dorește să continue să ajute familia cu animale, păsări și furaje pentru acestea.
”Săptămâna viitoare, împreună cu un prieten, vrem să le cumpărăm 30 de găini, 20 de rațe, 2 purcei, o tonă de grâu, o tonă de mălai, să aibă cu ce să le hrănească”, a mai spus Mihai.

Articolul precedentA mai rămas o lună până la debutul celei de-a XVII-a ediții a Zilelor Maghiare Partium
Articolul următorDin toamnă, Tarom ar putea introduce o cursă de la Satu Mare spre München