Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, față de un bărbat, de 51 de ani.
La data de 19 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au fost sesizați de către un bărbat, de 79 de ani, din comuna Căpleni, despre faptul că fiul acestuia, de 51 de ani, cu același domiciliu, provoacă în mod repetat scandal, la domiciliul acestora, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În urma verificărilor efectuate și a evaluării stării de fapt, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 51 de ani, în mod repetat, pe fondul consumului de alcool, provoacă scandal în cadrul familiei, adresând cuvinte și expresii vulgare, degradante ambilor părinți, totodată, provoacă distrugeri în locuință și creează o stare de tensiune și suferință psihică.
Astfel, polițiștii au constatat că în cazul expus există un risc iminent ca viața sau integritatea fizică și psihică, să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, emițând un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză, acesta fiind evacuat din locuință.

Articolul precedentSătmăreanca Alice Ardelean a participat la Reality Show-ul ”The Fighter”
Articolul următorStreetMusic Festival va umple din nou străzile Sătmarului cu viață și culori