Candidatul PNL la primăria Satu Mare, Adrian Albu, a susținut ieri seara o video conferință cu sătmărenii din diaspora, prin intermediul unei rețele sociale. Realizatorul acestei conferințe a fost domnul Valentin Făgărășian, un om de afaceri din Italia, extrem de implicat în viața românilor din străinatate. În prima parte a întrunirii Adrian Albu si-a prezentat viziunea și obiectivele sale pentru primărie, urmând ca a doua parte să fie rezervată întrebărilor venite în direct de la participanți.

 

 

Domnul Albu și-a început alocuțiunea expunând motivele pentru care a decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare: “am decis să candidez deoarece cunosc foarte bine problemele orașului și ale oamenilor din Satu Mare și mai am multe proiecte personale care vreau să le implementez sau să le duc la bun sfârșit”.

Adrian Albu: “Cu toate că românii din străinătate nu pot vota la alegerile locale, trebuie să știe că cineva se gândește la ei”

Întrebarea primită cel mai des de la participanți a fost, ce ar face dumnealui în calitate de primar să îi atragă pe sătmăreni înapoi spre locurile natale? Adrian Albu le-a relatat unul din punctele sale principale ale programului, și anume realizarea unor investiții rezidențiale într-un parteneriat public-privat pe terenurile municipiului, un model implementat cu succes la Oradea. Aceste clădiri împreună cu alte facilități fiscale urmând a fi oferite românilor întorși din străinatate la prețuri avantajoase sau în rate. Candidatul PNL a continuat explicând că în urma acestor măsuri ar beneficia întreaga populație a orașului, veniturile primăriei crescând pe cap de locuitor, acestea fiind în momentul actual la o treime față de Cluj Napoca.

La final, Adrian Albu și-a luat rămas bun tuturor celor care au participat la conferință, mulțumindu-le pentru sprijinul oferit Partidului Național Liberal, atât la alegerile europarlamentare cât și la cele prezidențiale.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentInterviu în exclusivitate la Realitatea Plus – Omul cheie care ştie cine le dădea ordine foştilor şefi din servicii Florian Coldea şi George Maior rupe tăcerea
Articolul următorBilanț COVid-19: 808 cazuri noi, 23 decese! Vezi situația în județul tău