Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat ieri pe blvd. Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, o tânără, de 20 de ani, din Socond, pe numele căreia polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au emis un mandat de aducere, întrucât se sustrăgea urmăririi penale în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 18 iulie, în jurul orei 19:00, aflându-se în locuința unei persoane din Ardud, tânăra, de 20 de ani, ar fi profitat de neatenție acesteia și ar fi sustras aproximativ 780 de euro, din locuință.

Față de persoana depistată, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au dispus reținerea pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare

Articolul precedent100% TU DECIZI! Emanoil Savin, traseistul care n-a ratat niciun partid. Bugetarul cu avere de top Forbes
Articolul următorKlaus Iohannis: ”E un moment critic! Situația este EXTREM de gravă, iar măsurile de protejare a populației sunt importante acum”