Fiul fostului profesor universitar Liviu Gavrilescu, suspectat de uciderea tatălui său, prins de polițiștii sătmăreni

Polițiștii sătmăreni l-au prins fiul profesorului universitar Liviu Gavrilescu, principalul suspect în dosarul de crimă, în timpul nopţii trecute.
Aseară, în jurul orelor 22.15, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare- Secția 3 Poliție Satu Mare, împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, a identificat, pe raza județului Satu Mare, un bărbat, care manifesta un comportament suspect și nu deținea acte de identitate asupra sa.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul domiciliază în județul Maramureș, are 38 de ani și este suspectat de comiterea unui omor, care a avut loc, tot, ieri, 10 iulie, în Baia Mare.
Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, în vederea continuării verificărilor în cauză.
Bărbatul este fiul profesorului universitar Liviu Gavrilescu, principalul suspect în dosarul de crimă. Deşi este cunoscut cu afecţiuni psihice, acesta a fost transferat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, acolo unde va fi supus investigaţiilor medicale.
Vă reamintim că Liviu Gavrielscu a fost găsit ucis în propria casă, în dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, iar fiul său, care este principalul suspect a dispărut de acasă.

Articolul precedentRazie a Poliției Locale în cuibul infracțional de pe strada Horea din Satu Mare
Articolul următorLiga 3 | Fotbaliștii de la Unirea Tășnad și-au reluat antrenamentele