Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare au desfășurat la data de 21 septembrie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale.

 

Potrivit IPJ Satu Mare, la data de 21 septembrie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 53.000 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 14 permise de conducere.

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au acționat pe raza zonewi dee competență pentru prevenire și combaterea epidemiei de Coronavirus SAR CoV-2, ocazie cu care au efectuat verificări în vederea verificării și trageerii la răspundere a persoanelor care nu respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de CoVid-19, în transportul în comun.

Polițiștii au legitimat cu această ocazie 40 de persoane și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.700 lei dintre care 9 conform Legii nr. 55/2020 în valoare de 3.000 lei.

La acțiuni au participat polițiști locali și jandarmi.

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentBilanț Covid-19: 1.059 infectați, 1.520 de vindecați, 45 decedați! În ATI sunt internați 496 de pacienți. Vezi situația în județul tău
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 73. Alegerile, motiv de sărbătoare la români