Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 1 – 3 martie, acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, pe raza județului, fiind prezenți pe principalele artere rutiere, ocazie cu care au constatat 7 infracțiuni rutiere în flagrant și au reținut 15 permise de conducere.

Polițiștii au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 57.700 de lei.
De asemenea, în urma activităților desfășurate, polițiștii sătmăreni au constatat în flagrant 7 infracțiuni la regimul rutier, fiind depistați pe raza municipiului Satu Mare și a localității Viile Satu Mare, trei bărbați de 31, 42, respectiv 44 de ani, care se aflau la volanul unor autovehicule, având concentrații alcoolice de 0,69 mg/l, 0,75 mg/l, respectiv 1,15 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Totodată, au fost identificați de polițiști, în localitățile Foieni, Carei și Negrești Oaș, la volanul unor autoturisme, trei persoane cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, care nu posedau permise de conducere.

Articolul precedentAmenzi drastice pentru cei care ard miriştea fără acordul autorităţilor de mediu
Articolul următorPersoanele cu dizabilități pot schia. Pârtia Icoana – Cavnic, dotată de Caiac SMile cu un scaun special