Zeci de persoane, legitimate și amendate, în urma unei razii a polițiștilor în Socond și Beltiug

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug împreună cu polițiști criminaliști și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au desfășurat ieri o acțiune pe raza comunelor Socond și Beltiug, în vederea prevenirii infracțiunilor cu violență, identificarea autorilor furturilor din locuință și prevenirea faptelor ilicite pe linie silvică.
Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 27 de persoane și au aplicat aproximativ 10 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 11.000 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare.
De asemenea, polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 18.200 de lei, pentru nerespectarea regulilor de circulație, și au reținut 2 permise de conducere, în urma activităților desfășurate ieri.
De asemenea au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 2 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni sau nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentA spart geamurile unei maşini pentru a fura bunuri şi bani
Articolul următorGripa impune restricţii la Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare