Sătmărenii care vor dori să își petreacă concediul în Tunisia vor putea zbura spre această destinație de pe Aeroportul Internațional Satu Mare, de la mijlocul anului 2020. 

Azi, la Aeroport a avut loc o conferință de presă dedicată anunțării zborurilor charter organizate de tour operatorul AMARA TOUR. Acesta va organiza în anul 2020 curse charter spre Tunisia-Monastir de pe Aeroportul Satu Mare.

Tour operatorul Amara Tour a anunţat, azi, în premieră, că începând de vara viitoare va introduce zboruri charter şi pune în vânzare pachete turistice de vacanţă în Tunisia. Directorul Amara Tour, Haitem Souani, ne-a declarat că zborurile charter de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare către Tunisia vor fi operate pe aeroportul din Monastir, în fiecare zi de marți, începând cu data de 9 iunie şi până pe 22 septembrie (ultimul zbor al sezonului din Satu Mare).

Compania aeriană Jasmin Airways va opera acest zbor în zilele de marți, în perioada 09 iunie – 22 septembrie 2020. În aeronava Embraer, turiștii vor putea lua cu ei un bagaj de cală de 17 kg/persoană și un bagaj de mână de 5 kg/persoană.

Capacitatea aeronavei este de 76 de persoane.

Durata de zbor până la destinație va fi de 170 de minute. Aeronava va decola din Tunisia (Monastir) la ora 7.20 și va ateriza la Satu Mare la ora 12.10 (orele locale), iar din Satu Mare va pleca la ora 13.00 și va ajunge în Tunisia la 13.50 (orele locale).

Biletele s-au pus deja în vânzare cu prețuri începând de la la 420 de euro de persoană, în regim all inclusive.

Articolul precedentPosibile zboruri spre Franța, Germania sau Italia, de anul viitor, de pe Aeroportul Satu Mare
Articolul următor”Uniți în fapte bune!”, un spectacol caritabil pentru copiii din medii defavorizate