Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 31 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 31 martie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a patru conducători auto. Astfel, polițiștii au depistat un conducător auto, de 50 de ani, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism pe raza localității Botiz. Un alt șofer, de 25 de ani, a fost filmat și înregistrat de aparatul radar circulând cu 104 km/h în localitatea Odoreu.

Articolul precedentLegătura dintre tutun și coronavirus! Un producător de țigarete ar putea salva planeta!
Articolul următorCât timp rezistă noul coronavirus COVID-19 pe diverse suprafețe