Vânzătoare tâlhărită. Autorul, prins imediat de polițiști

Intervenția promptă a polițiștilor a dus la prinderea unui tânăr, de 22 de ani, la scurt timp după săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.
Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, angajată a unui magazin din municipiul Satu Mare, despre faptul că a fost victima unei tâlhării.
În fapt, o persoană necunoscută, având fața acoperită a pătruns în magazin, și după ce ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen, ar fi sustras 293 de lei, bani care se aflau în casa de marcat.
Intervenția promptă a polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, a dus la prinderea și identificarea la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din localitatea Bercu, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în stare de libertate.

Articolul precedentInedit | ”Căsătorii pentru o zi”, de Ziua Îndrăgostiților, la Carei
Articolul următorTânăr beat şi fără permis aflat la volan, oprit de poliţişti