22 de permise de conducere au reținut polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, ieri, 26 iunie, în urma unei acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare, care a vizat combaterea accidentelor rutiere care au ca și cauză principală de producere, viteza excesivă.

Astfel, la data de 26 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 58 600 de lei.

De asemenea, în total polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 27 de conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului Rutier au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 22 de conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 69 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 105 km/h până la 158 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, de pe raza județului Satu Mare.

Articolul precedentAmenzi pe bandă rulantă pentru șoferi
Articolul următorCod galben de inundații în județul Satu Mare