Un tânăr sătmărean, condamnat pentru furt, prins în Vama Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au identificat și predat autorităților competente un tânăr din România pe numele căruia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Miercuri, 6 februarie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară cetățeanul român Cristofer H., în vârstă de 22 de ani, din județul Satu Mare.
Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, polițiștii au constatat că tânărul este căutat de autoritățile române. Judecătoria Satu Mare a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt, fiind condamnat la un an și șase luni de închisoare.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentPrimăria toaletează arborii de pe strada Tudor Vladimirescu. Circulaţia, restricţionată
Articolul următorSătmărean dat în urmărire internațională pentru tâlhărie pe teritoriul Italiei, prins în Timiș