Poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani și un minor de 13 ani, care au sustras mai multe placi de aluminiu de la o hală din Carei. Prejudiciul, în valoare de 16.100 de lei, a fost recuperat.
La data de 16 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Carei au identificat un tânăr, de 26 de ani, și un minor, de 13 ani, ambii din Carei, bănuiți de comiterea furtului mai multor plăci de aluminiu.
Din cercetări a reieșit că, în data de 14 aprilie, cei în cauză ar fi pătruns în curtea unei hale din localitatea Carei, proprietatea privată a unei femei din Tășnad, de unde au sustras mai multe plăci de aluminiu provenite din ușile cu care era asigurată hala.
În urma administrării probatoriului, tânărul de 26 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul în valoare de 16 100 de lei, a fost recuperat.
Cercetările continuă sub directa supraveghere a procurorului de caz, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articolul precedentVârstnicii din centrele de zi au refăcut Drumul Crucii (foto)
Articolul următorMotociclist rănit grav, după ce a pierdut controlul asupra direcției de mers