Procurorii din cadrul Parchetului de pe Iângă Judecătoria Negreşti Oaş au întocmit un dosar penal pentru infractiunile de zădărnicirea combaterii bolilor și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Astfel, în data de 19.04.2020, organele de poliţie din cadrul Postului de Politie Târşolţ s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul C.I.F. a fost identificat conducând autoturismul proprietate personală prin localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, iar cu ocazia legitimării s-a stabilit că acesta nu a respectat măsura de izolare la domiciliuimpusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS – COV-2.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Polstului de Politie Târşolţ sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

  • ”Precizăm că activitătile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumtiei de nevinovătie”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
Articolul precedentMarcel Vela, ministrul de Interne, va răspunde în fiecare miercuri întrebărilor puse de români, pe pagina sa de Facebook
Articolul următorCOVID-19 | 267 de sătmăreni se află în carantină și 547 în izolare la domiciliu