La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. şi ped. de art. 352 alin.2 din Codul Penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală. 

”Astfel, în data de 25.03.2020, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul V.C.S. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspundirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuinţa fără aprobare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș. 

Articolul precedentGrădina Romei din municipiul Satu Mare a fost închisă
Articolul următorBani pentru achiziția de aparate de ventilație pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare