Caritas Satu Mare invită sătmărenii să participe la acțiunea „Un Milion de Stele”.

Prin fiecare candelă aprinsă, sătmărenii contribuie la înfrumusețarea sărbătorilor de iarnă a unor vârstnici bolnavi și izolați social.

În data de 24 octombrie, cetățenii cu sensibilitate socială vor putea aprinde din nou câte o candelă în semn de solidaritate, în cadrul acțiunii „Un Milion de Stele” organizată de Caritas.

Scopul evenimentului este, și de această dată, atragerea atenției asupra faptului cât de important este să avem grijă de semenii noștri, să observăm nevoia și să o ameliorăm. Exprimarea și întărirea solidarității față de semenii care se confruntă cu probleme sociale, este de asemenea un scop al acțiunii.

Organizatorii îi așteaptă pe toți cetățenii dornici să facă un bine la a XI-a ediție a acțiunii de solidaritate „Un Milion de Stele”, care va avea loc joi, 24 octombrie, de la ora 18, la Turnul Pompierilor.

Din donațiile colectate la fața locului, Organizația Caritas va oferi pachete de Crăciun seniorilor bolnavi și singuri, beneficiari ai Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sfânta Hildegarda” din Satu Mare.

Articolul precedentAccident cu trei răniți, în județ
Articolul următorUn copil diagnosticat cu ADHD şi depresie nu este primit în şcolile cu regim normal din Satu Mare