Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută un bărbat, de 84 de ani, din Tarna Mare, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.  

La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că SZEMER ȘTEFAN, de 84 de ani, din localitatea Tarna Mare, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 4 iunie a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 165 cm, greutate aproximativă de 65 de kg, ochi albaștri, păr alb, calviție frontală.

La data dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou mânecă lungă de culoare neagră, căciulă bumbac de culoare neagră, cizme verzi de cauciuc.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Articolul precedentDin izolare în carantină pentru că nu au stat acasă. Trei persoane din Satu Mare au de plătit amenda și cheltuielile pentru carantină
Articolul următorKlaus Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă. Cum se schimbă viața românilor: ce urmează din 15 iunie