Un bărbat din Ghirișa, prins cu lemne furate, de polițiștii ardudeni

O infracțiune rutieră constatată în flagrant, material lemnos confiscat și aproximativ 10 sancțiuni contravenționale aplicate, reprezintă bilanțul unei acțiuni organizate ieri de către polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud.
La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere de circulație pe DN 19A Mădăras și DJ 195A Ardud-Ghirișa, la care în prima parte au participat și specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare.
Cu această ocazie cu care au controlat 13 autovehicule și au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 740 de lei.
De asemenea, au procedat la ridicarea a 4 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice depistate la autovehicule, pentru lipsa asigurării obligatorie sau I.T.P. expirat.
Tot în cadrul activităților desfășurate de polițiști, a fost depistat un bărbat, de 64 de ani, din localitatea Ghirișa, care transporta cu un autovehicul, 1,2 mc de material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente, astfel că a fost sancționat contravențional iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.
În cadrul activităților desfășurate a mai fost identificat de polițiști, un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Mihăieni, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentUn nou accident rutier pe DN 19. Șoferul vinovat, un octogenar
Articolul următorBarajul de la Călinești-Oaș intră în reabilitare. Lucrări de aproape 50.000.000 euro