Trei infracțiuni la regimul rutier au fost constatate în flagrant delict de polițiștii sătmăreni, în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare, au identificat în trafic, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 03.15, pe raza localității Botiz, un conducător auto, de 24 de ani, din localitatea Călinești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l, alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, și polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, pe raza municipiului Satu Mare, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 01.10, un sătmărean care se afla la volanul unui auto sub influența băuturilor alcoolice.

După testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Iar polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat, ieri, 17 iunie a.c., un bărbat de 67 de ani din municipiul Satu Mare care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Beltiug sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Toți șoferii depistați au fost conduși la o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cele trei cauze s-au întocmit dosare penale.

Articolul precedentPeste 240 de infracţiuni la regimul circulaţiei constatate în weekend de polițiștii sătmăreni
Articolul următorSatu Mare te așteaptă acasă! În 20 iunie, la Cluj, Bursa locurilor de muncă