Trei bărbați dați în urmărire generală au fost prinși în cursul zilei de ieri de polițiștii sătmăreni și dupuși în Penitenciarul Satu Mare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare, au pus în aplicare ieri un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Turulung.  Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 203 zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Tot ieri, polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Satu Mare pe numele unui tânăr, de 25 de ani, din localitatea Tătărești.
Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Și polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 27 de ani, din oraș Ardud, pe numele căruia magistrații Curții de Apel Oradea au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an și 5 luni detenție,  pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentSavanții maghiari ar fi aproape de descoperirea unei a cincea forțe fundamentale din univers
Articolul următorPeste 900 de intervenții efectuate cu ajutorul angiografului, la Spitalul Județean Satu Mare