Începând din luna septembrie, Transurban va elibera abonamente subvenționate pentru toți elevii și preșcolarii înscriși în anul școlar 2019-2020.

Eliberarea abonamentelor se va face doar pe baza următoarelor documente:

-adeverinței de la școală sau grădiniță (să se specifice data de naștere și clasa elevului)
-certificat de naștere sau carte de identitate
-o poză 2/3 cm, în vederea eliberării noilor legitimații de călătorie.
-acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, completat în prealabil de reprezentatul legal al minorului. (aceste tipizate le găsiți la chioșcurile de bilete Transurban S.A. Satu Mare)
Extras din H.C.L. Satu Mare nr.267 din 22.12.2016
-50% la prețul unui abonament întreg cu valabilitate lunară pe raza municipiului Satu Mare pentru elevii înscriși la unitățile de învățământ cursuri de zi, primare, gimnaziale și liceale den municipiul Satu Mare.
Extras din H.C.L. Satu Mare nr.201 din 28.09.2017
Art.2
Abonamentul subvenționat 100% pentru preșcolari, este nominal și este valabil pe toate liniile din programul de transport local de călători pe raza administrativ teritorială a municipiului Satu Mare, pe toată perioada pentru care a fost eliberat, însoțit de legitimația de preșcolar.

Atenție! Nu se eliberează abonament pentru cei înscriși la cursuri de postliceal, facultate și seral.

Elevii trebuie să poarte la ei pe timpul călătoriei în autobuz abonamentul valabil, pentru a fi prezentat la un eventual control, altfel vor fi sancționați.

Articolul precedentLaboratorul teatral se încheie duminică cu trei spectacole
Articolul următorUn bărbat, de 40 de ani, din județul Bihor, urmărit general, prins la furat într-un supermarket din Carei