Tineri cercetaţi de poliţişti, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o benzinărie

Doi tineri, de 18 și 23 de ani, din județul Sălaj, au fost prinși de polițiști, în flagrant, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o stație de carburanți.
Ieri, 14 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre faptul că din magazinul aflat în interiorul stației de carburanți Rompetrol au fost sustrase mai multe bunuri.
În urma deplasării la fața locului polițiștii au stabilit că două persoane necunoscute, de sex masculin, au intrat în magazinul stației de carburanți Rompetrol de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 350 de lei.
Intervenția promptă a patrulelor de ordine publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare și a celor din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, a dus la prinderea persoanelor bănuite de comiterea furtului la scurt timp.
Astfel, au fost oprite în trafic pe raza localității Decebal două autoturisme care se deplasau spre municipiul Carei, în care au fost identificate cele două persoane bănuite de furt ca fiind doi tineri de 18, respectiv 23 de ani, din județul Sălaj.
În urma controlului efectuat, în interiorul celor două autovehicule au fost identificate și bunurile sustrase, astfel prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Articolul precedentBiciclist rănit într-un accident rutier
Articolul următorA fost prins bărbatul care a sustras bani din locuința unei bătrâne