Consiliul Județean Satu Mare face un apel către locuitorii județului de a nu da curs solicitărilor de strângere de fonduri pentru cazuri sociale, venite din partea unor persoane prin intermediul apelurilor telefonice.

Potrivit autorităților, numele instituției a fost utilizat într-un caz de campanie umanitară pentru ajutorarea unui copil bolnav de leucemie.

”Am fost sesizați cu privire la astfel de solicitări făcute în numele Consiliului Județean Satu Mare, telefonic, de către un individ care solicită fonduri pentru ajutorarea unui copil bolnav de leucemie. Consiliul Județean promovează astfel de campanii doar prin intermediul canalelor oficiale, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare sau prin parteneriate cu ONG-uri care desfășoară acțiuni umanitare. Consiliul Județean Satu Mare dispune de norme clare prin care oferă fonduri și ajutoare celor aflați în suferință, iar acestea ajung la cazurile reale, verificate de specialiști”, potrivit conducerii Consiliului Județean Satu Mare.

Articolul precedentCinci hectare de lizieră de lângă Certeze și Huta Certeze au ars
Articolul următorProtest în județ. ”Mesaj de mulțumire” transmis pe mașina plină cu praf conducerii Consiliului Județean Satu Mare