Tabără județeană de matematică la Satu Mare

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează cea de-a IV-a ediție a taberei județene de matematică. În acest an, evenimentul se va desfășura la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare, în perioada 4-8 februarie.
La această tabără participă un număr de 33 de elevi din județul Satu Mare, elevi ai claselor V-VIII, selectați dintre premiații la Olimpiada de matematică, etapa județeană 2018 și la concursurile județene de matematică 2018.
Tabăra se va desfășura în regim de zi, cu următorul program: de la 9.00 la 12.30, elevii vor participa la cursuri de matematică cu 24 dintre cei mai buni profesori de matematică din județ.
De la 12.30 la 14.00, pauză de masă. De la ora 14.30 la 16.30, copiii vor avea un program de petrecere a timpului liber organizat de elevi de la profilul pedagogic al Colegiului Național „Ioan Slavici” Satu Mare. Vineri, în ultima zi de tabără, începând cu ora 14,30 va avea loc festivitatea de închidere ce va cuprinde un spectacol conceput de copiii participanți la tabără.
Profesorii care vor desfășura activități în tabără sunt: Doina Muntean, Ovidiu Pop, Liliana Vereș, Claudiu Mondici, Manuela Popescu, Eva Koczinger, Anca Șteț, Traian Tămîian, Petru Braica, Nicoleta Cuibuș, Matyas Beata, Marciuc Daly, Lupou Agota, Claudiu Ciordaș, Camelia Rebic, Virgil Pop, Călin Popescu, Ionela Turturean, Adriana Boroș, Adrian Bud, Cristian Guț, Lorena Dumitru, Cecilia Nastor și Daniela Rogojan.

Articolul precedentSpitalul Județean de Urgență Satu Mare a impus restricții. Acces interzis în opt secții
Articolul următorApaserv, sugativă de bani publici