Suspectul principal în cazul dublei crime, prins în zona podului de cale ferată

Polițiștii locali au reușit să-l depisteze pe bărbatul suspectat că ar fi comis dubla crimă de marți seară din municipiul Satu Mare. Bărbatul a fost găsit în zona podului de cale ferată de către o patrulă a Poliției Locale. Bărbatul a fost predat Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
Reamintim că ieri după-masa, un bărbat în vârstă de 74 de ani și fiul acestuia, un bărbat cu handicap, în vârstă 39 de ani, imobilizat la pat, au fost uciși cu sânge rece în propria locuință din municipiul Satu Mare, cartierul Micro 15.
Celor două victime le-a fost tăiat gâtul, potrivit oamenilor legii.
De altfel, autoritățile au declarat că există un cer de suspecți și că în prezent se fac cercetări și verificări pentru a prinde făptașul sau făptașii.
Cea care i-a găsit este o vecină a acestora care, văzând că nu mai dau niciun semn, a intrat în apartament. Femeia deținea o cheie de rezervă pe care fiica victimei, plecată în străinătate, i-a înmânat-o pentru a-i verifica din când în când pe bătrân și pe fratele ei. Când a intrat în apartament l-ar fi găsit pe bătrân, pe jos, în holul imobilului. Tânărul s-ar fi aflat pe patul său, fără viață.
Femeia a sunat la poliție. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au început cercetările.

Articolul precedentRestricţii de trafic pentru automarfare pe teritoriul Ungariei
Articolul următorBătrân călcat pe trecerea de pietoni