Suceveanul Manoliu Marcel a câştigat Strong Man Carei 2018

Suceveanul Marcel Manoliu a câștigat ediția a unsprezecea a concursului internațional de forță STRONGMAN. Competiția a fost organizată în parcul dendrologic din Carei de Asociația FitForce, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, iar la startul concursului s-au înscris 14 concurenţi din patru țări: România, Ungaria, Liban şi Republica Moldova.
Competiția, organizată de Daniel Mureșan, a durat trei ore și a constat în cinci probe: rostogolirea unui buștean de 120 de Kg din înclinat, genuflexiuni cu o mașină, rostogolirea cauciucurilor de 300 de Kg și 400 de Kg, căratul greutăților pe o distanță de 10 m – 140 Kg – 200 Kg, ridicarea pe umăr a unui bolovan de 140 Kg.

Conform punctajelor obţinute în cadrul celor cinci probe, StrongmanXI – Carei 2018 a fost câştigat de Manoliu Marcel (Suceava, România), pe locul al doilea s-a clasat Sucman Rodion (Chişinău, Republica Moldova), iar pe locul al treilea s-a clasat Juhász Péter (Mád, Ungaria).
Concursul STRONGMAN a fost prezentat de către Paul Savadi și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian. Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, suplimente nutritive, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori.

Articolul precedentIncendiu de amploare în zona de agrement Bercu Roșu
Articolul următorNegreștenii s-au prins în Hora Unirii la spectacolul ”Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei Națiuni”