Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un sucevean căutat de autoritățile din România pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulației.

În data de 08 august, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

“La control, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele lui Judecătoria Rădăuți a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației, fiind condamnat la un an și o lună închisoare,” se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentCompetiţie anuală între companii, Out of Office, la cea de-a patra ediţie
Articolul următorI s-a făcut rău și a intrat într-un podeț