Street Music Festival transformă Satu Mare în capitala muzicii de stradă

Trei zile, 5 scene și peste 70 de concerte de muzică stradală. Sunt datele care conturează ediția din acest an a Street Music Festival. Vor fi prezenți în fața publicului artiști și formații din 7 țări, care au pasiuni comune: muzica și spectacolul de stradă. Premiu pus la bătaie de către organizatori este de 4.000 de euro.
Muzicieni și iubitori de muzică stradală sunt așteptați între 13-15 iulie la Satu Mare, la cea de-a cincea ediție a Festivalului Muzicii de Stradă.
”Între 13-15 iulie umplem din nou străzile Sătmarului cu viață și culori!”, susțin organizatorii.
Urmând succesul din anii precedenți, la Satu Mare vor fi prezenți artiști din șapte țări care vor oferi 70 de concerte și show-uri pentru publicul sătmărean și vizitatori din alte orașe în cinci locații din municipiu.
Pe lângă muzică și artă stradală, de la festival nu vor lipsi bunătățile culinare de street food în pasajul Coposu din centrul municipiului.
”Muzicieni de stradă, formații și artiști de stradă, până în 24 iunie vă puteți înregistra în concursul muzicienilor, fondul de premiere este de 4.000 de euro”, este anunțul organizatorilor.

Articolul precedentFilarmonica ”Dinu Lipatti” oferă un concert în aer liber în centrul municipiului Satu Mare
Articolul următorJudețul Satu Mare, promovat la Viena de Remus Țiplea și meșterii populari din Țara Oașului