Polițiștii au transmis azi concluziile în cazul accidentului grav produs ieri, în localitatea Lazuri, în care au fost implicate o mamă și fiica acesteia.

Potrivit polițiștilor, o femeie, de 37 de ani, și fiica acesteia, de 5 ani, au suferit vătămări corporale în urma producerii unui eveniment rutier pe raza localității Lazuri.
La data de 16 mai, în jurul orei 12:30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Lazuri.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Decebal, a condus o autoutilitară pe sensul opus de circulație a străzii Petofi Sandor, din localitatea Lazuri, și ajuns la intersecția cu D.J. 194C a accidentat o femeie, de 37 de ani, din comuna Lazuri, care se afla angajată în traversarea străzii, pe la colțul intersecției, fără a se asigura corespunzător, împreună cu fiica sa de 5 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii și a minorei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.