Șofer lăsat fără permis pentru că nu a acordat prioritate unei ambulanțe aflată în misiune

Polițiștii sătmăreni au sancționat un șofer care nu a acordat prioritate de trecere ambulanței care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase, în funcțiune. Este vorba despre un bărbat, de 52 de ani, din Maramureș, care, în timp ce conducea autovehiculul pe DN19, nu a acordat prioritate de trecere ambulanței care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase, în funcțiune.
De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în perioada 22-24 iunie au fost constatate aproximativ 280 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 72.000 de lei.
Astfel, pe linie rutieră, polițiștii au constatat 249 de abateri, pentru care au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60 000 de lei, au reținut 19 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.
Polițiștii au identificat, în trafic, șapte conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, în timp ce efectuau manevra de depășire neregulamentară.
Patru conducători auto, cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, au fost surprinși de aparatul radar în timp ce se deplasau cu viteze cuprinse între 101-132 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50, respectiv 70 km/h.
Tuturor conducătorilor auto, le-au fost reținute permisele de conducere.

Articolul precedentOctogenară lovită de o maşină. Femeia a traversat prin loc nepermis
Articolul următorÎncep lucrările la podul peste Someș dintre Seini şi Pomi