Secțiile de Poliție Carei și Negrești Oaș caută șefi de post

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de șef secție II la Secția 7 Poliție Rurală Carei și șef secție II la Secția 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, cu personal recrutat din sursă internă.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr.11, județ Satu Mare, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de șef secție II la Secția 7 Poliție Rurală Carei, prevăzută cu gradul profesional de comisar șef de poliție și șef secție II la Secția 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, prevăzută cu gradul profesional de comisar șef de poliție, cu personal recrutat din sursă internă.
Înscrierea candidaților se face în perioada 24.07.2018-27.07.2018, în intervalul orar 09:00-14:00, pe bază de raport în conținutul căruia se va menționa în mod expres postul pentru care candidează, acesta fiind depus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, situat în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr.11, telefon 0261/807777, interior 20664.
Concursul va avea loc la sediul I.P.J. Satu Mare în data de 22.08.2018, ora 10.00, după un program care va fi stabilit de către comisia de concurs şi comunicat candidaţilor, iar proba de concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.
Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, fiind declarat „admis” candidatul care a obținut nota cea mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale.

Articolul precedentUn adolescent din Carei, autorul mai multor spargeri din județ
Articolul următorClădirile neîngrijite și terenurile lăsate în paragină vor fi supraimpozitate cu 500%!