Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Direcția de Cultură a municipiului Carei caută și în 2019 cea mai bună voce.

Cu această ocazie se organizează cea de-a noua ediție a concursului de muzică ușoară STAR SELECT, destinat soliștilor vocali, din județul Satu Mare și nu numai.
Dacă ești elev, ai talent și îți place să cânți, înscrie-te în competiție!
Concursul se va desfășura pe patru categorii: preșcolari (inclusiv clasa zero); clasele I-IV; clasele V-VIII și clasele IX-XII.

Preselecția va avea loc în data de 30 martie 2019, de la ora 12.00, la Carei, în sala de spectacole Deák Endre a Centrului Cultural. Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară ori pian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea începerii concursului.

Instituțiile școlare sunt rugate să comunice lista participanților până în data de 25 martie 2019, prin e-mail la adresa [email protected], cu specificația ”pentru Star Select”(nume și prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email și număr de contact). Înscrieri se pot face și individual pe aceeași adresă de email sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic între orele 13-18. Persoană de contact prof. Szűcs József, tel. +40744 349 943.

Articolul precedentBaschet | Sepsi Arena va fi gazda Turneului final al Cupei României
Articolul următorExercițiu | Alunecare de teren și incendiu în Babța. Mai multe persoane, evacuate