Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o vertizare COD GALBEN de instabilitate atmosferică pentru mai multe județe din țară, inclusiv pentru județul Satu Mare, începând de luni ora 15.00 până marți la ora 18.00.

 

 

Potrivit meteorologilor, în intervalul mai sus menționat, ”instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, la început în Banat, Crişana, Maramureş, apoi şi în vestul şi nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul şi nordul Munteniei, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și izolat 50…60 l/mp”.

Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste (rafale de peste 85 – 95 km/h), iar temporar în vest şi în nord-est, cu rafale în general de 50 – 60 km/h.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentControale în toată țara după numărul mare de infectări. Poliția verifică dacă se respectă regulile de igienă
Articolul următorMoldova intră în hora bătăliei din SUA