Satu Mare găzduieşte în weekend finala Campionatului Naţional de judo U13

Satu Mare găzduieşte în weekend finala Campionatului Naţional de judo U13

Sâmbătă şi duminică, Sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare va găzdui în premieră finala Campionatului Naţional de judo U13, la individual şi pe echipe. La competiție sunt așteptați peste 400 de judoka de la 76 de cluburi din ţară, sportivii urmând să se întreacă pe cele patru suprafeţe de luptă ce vor fi montate în sală.

  • “Va fi o competiţie importantă cu aproximativ 450 de sportivi de la 76 de cluburi. Posibil ca numărul lor să crească. De la clubul nostru vor fi 6 judoka şi aşteptăm de la ei să facă o figură frumoasă. Mă aştept la 2-3 medalii. Va fi prezentă şi campioana olimpică Alina Dumitru, în calitate de antrenor la CSA Steaua. Ne dorim ca evenimentul să reprezinte un succes, pentru a mai primi şi altele pe viitor din partea Federaţiei. Sunt invitaţi la sală toţi iubitorii de judo, va fi o competiţie interesantă cu cei mai valoroşi sportivi din ţară”, a declarat antrenorul Marian Halas (CSM Satu Mare), în cadrul unei conferinţe de presă.

Judeţul Satu Mare va fi reprezentat de sportivi de CSM Satu Mare (Giulia Paşca (28 kg), Carina Paşca (28 kg), Rareş Paşca (30 kg), Dragoş Polgar (32 kg), Paul Cîmpan (32 kg), Adina Micaş (57 kg) şi CS Unio Satu Mare.
Proba individuală începe sâmbătă de la ora 9:00, iar în funcţie de rezultatele înregistrate se vor forma echipele pentru a doua zi de concurs, care începe de la aceeaşi oră.
Campionatul este organizat de Federaţia Română de Judo şi CSM Satu Mare.

Articolul precedentProtest în centrul Sătmarului. Protestatarii au făcut un lanț uman în fața Palatului de Justiție
Articolul următorFestivalul Samfest Jazz International