Sătmăreni beți sau fără permis de conducere, depistați la volan de polițiști

Un bărbat, de 35 ani, a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism pe raza localității Tășnad, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 13 ianuarie, în jurul orei 02.20, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au identificat în trafic, în localitatea Tășnad, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Reșița, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, un tânăr, de 23 de ani, a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere.
La data de 11 ianuarie, în jurul orei 14.10, polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare au oprit pentru control pe raza comunei Medieșu Aurit, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Iojib.
În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.
Iar la data de 12 ianuarie, patrula de poliție din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit pentru control pe raza localității Gelu, un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani, din județul Maramureș, care de asemenea nu poseda permis de conducere de nici o categorie.
În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Articolul precedentA tâlhărit un bătrân în plină stradă
Articolul următorAutospeciale de pompieri pentru patru comune din județul Satu Mare