Sătmăreancă prinsă cu sute de pachete cu țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat mai multe pachete cu țigări de contrabandă pachete cu țigări, în valoare de 3.370 lei.
În cursul nopții de 9/10 octombrie, în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în România.
La volanul acestuia era o femeie M.B., în vârstă de 41 de ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare. La controlul autoturismului, lucrătorii noștri au observat în acesta țigări de proveniență ucraineană.
Autoturismul în cauză a fost condus la sediul poliției de frontieră pentru cercetări. Astfel, a fost descoperită cantitatea de 288 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.
Întreaga cantitate de țigări în valoare de 3.370 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar femeia este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul în cauză fost indisponibilizat, în vederea confiscării.

Articolul precedentUrmărire ca în filme pe străzile din Satu Mare
Articolul următorCăutat de autoritățile române, oprit în vama Petea