O femeie din județul Satu Mare a fost amendată drastic de polițiști, după ce aceasta și-a abandonat un câine care era grav bolnav, într-un șanț aflat între localitățile Istrău și Crișeni.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, sâmbătă, despre faptul că un animal ar fi fost găsit abandonat, într-un șanț aflat între localitățile Istrău și Crișeni.

„Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, aceștia au identificat un animal din specia canină, care se afla într-o stare gravă de sănătate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că animalul este microcipat și au reușit identificarea proprietarului, fiind vorba despre o femeie din localitatea Istrău, care și-ar fi recunoscut fapta”,  a transmis IPJ Satu Mare.

În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a femeii, conform Legii 205/2004, cu amendă în valoare de 12.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentRealitatea STAR s-a lansat. „Deșteptarea de seară”, cu Laurențiu Botin, de la ora 21! De luni până joi
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET