Sătmăreanca Alice Ardelean a participat alături de zece dintre cele mai tari luptătoare din lume la sezonul 2 al reality show-ului ”The Fighter”, în Johannesburg (Africa de Sud).

  • ”Am avut parte de cea mai tare experiență din viața mea, participând la reality show-ul ”THE FIGHTER” – sezonul 2, în Africa de Sud (Johannesburg) alături de 10 dintre cele mai tari luptatoare (flyweights) din toată lumea. Deși am fost aleasă ultima dintre cele 10, am dovedit că sunt capabilă să lupt, câștigând două meciuri. Din păcate după al doilea meci, medicul prezent în acea seară a considerat că am suferit o contuzie, ceea ce nu este adevarat, m-a suspendat pentru următoarele 15 zile, iar meciul meu din semifinală nu a mai avut loc, eu fiind inlocuită cu o altă concurentă din echipa mea. Din păcate lucrurile nu au mers bine pentru echipa mea pe tot sezonul, sunt totuși fericită că am reușit să aduc singurele 2 victorii pentru echipa #soldierboy”, a spus Alice Ardelean la finalul concursului.

Emisiunea va fi difuzată în luna aprilie 2019 pe un post de televiziune din Africa de Sud.

  • ”M-am simțit ca o prințesă, deși am fost poreclită „ROMANIAN GANGSTER”. Mi-am trăit visul, fiind răsfățată la maxim. Am dat totul atât la antrenamente, cât și la meciuri. S-a văzut rezultatul”.

Sătmăreanca mulțumește tuturor celor care au susținut-o pe parcursul concursului:

  • ”Mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut și ați crezut în mine. Din păcate, faptul că am fost suspendată și nu am putut lupta în semifinală, nu a fost decizia mea. Eu am fost mai mult decât pregătită să lupt. Mulțumesc Joe Silk Cummins, antrenorului meu care m-a împins să particip la această emisiune și mulțumesc antrenorului meu din Africa de Sud, Garreth Soldierboy Mclellan pentru tot ce m-a învățat pe perioada celor 6 săptămâni. Vă iubesc!”
Articolul precedentUn minor a provocat un accident în județul Satu Mare și a fugit de la fața locului
Articolul următorBătrâni terorizați de fiul lor. Poliția a emis ordin de protecție