S-au prezentat cu documente false la vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea cercetează un bărbat și o femeie, ambii cu dublă cetățenie, care au prezentat la controlul de frontieră documente false.
Azi-noapte, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România Gabriela P., în vârstă de 20 de ani, cu dublă cetățenie – română și moldovenească.
La controlul documentelor pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că documentul de călătorie, respectiv cartea de identitate românească prezentată la control nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.
La scurt timp s-a prezentat pentru a ieși din România, Istvan H., în vârstă de 36 de ani, cu dublă cetățenie – maghiară și ucraineană. Acesta conducea un autovehicul marca Ford Ranger, înmatriculat în Belgia.
Cu ocazia controlului pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat la control nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.
În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, iar cetățeanul maghiar este cercetat și pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Articolul precedentMașină furată din Marea Britanie, descoperită la Petea
Articolul următorPe ulițele satului. Ateliere meșteșugărești și de creație pentru copii, la Muzeul în Aer Liber din Negrești