300 de litri de alcool au fost ridicați în vederea confiscării, ieri, 10 iunie, de către polițiștii Secției Poliție Rurală Carei.

La data de 10 iunie, polițiștii Secției Poliție Rurală Carei, au oprit pe DN19, în localitatea Moftinu Mic, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Turț.

În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în autoturism 300 de litri de lichid incolor cu miros de alcool, care aparțineau unui bărbat, de 52 de ani, din localitatea Turț, care se afla în auto în calitate de pasager.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita de 200 litri băuturi spirtoase.

Articolul precedentConsiliul Județean a repartizat aproape 28,5 milioane de lei primăriilor din județ. Trei primării nu au primit niciun leu
Articolul următorControale în trafic. Șoferii, trași pe dreapta de polițiști și specialiștii RAR