Restricții de circulație în județ, de Ziua Națională a României

Datorită manifestărilor care se vor desfășura cu ocazia zilei de 1 decembrie – ziua națională a României, în județul Satu Mare vor exista mai multe restricții de circulație.
Astfel la data de 30 noiembrie, zona centrului orașului Negrești Oaș, va fi închisă circulației autovehiculelor în intervalul orar 11.00 – 14.00, aceasta fiind deviată pe rute ocolitoare.
Blocarea arterelor de circulație și menținerea măsurilor de ordine vor fi asigurate de către 19 polițiști din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș și a secțiilor de poliție rurală arondate, fiind sprijiniți și de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali.
De asemenea, la data de 1 decembrie, cu ocazia manifestărilor care se vor desfășura în municipiul Satu Mare, tronsonul de drum care pornește de la Gara de Nord din municipiul Satu Mare și până în Piața Libertății, inclusiv, însemnând străzile Griviței, Calea Traian, bulevardul I.C. Brătianu, vor fi închise circulației autovehiculelor începând cu ora 09.00 și până la ora 13.00. Cu precizarea că Piața Libertății va rămâne închisă circulației autovehiculelor până la ora 19.00.
Pentru blocarea arterelor de circulație și menținerea măsurilor de ordine vor fi la datorie peste 50 de polițiști de ordine publică, rutieră și transporturi, împreună cu jandarmi și polițiști locali.
Poliția rutieră recomandă cetățenilor:
– Să folosească autovehiculele personale cât mai puțin pentru a evita blocajele de trafic;
– Să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere.

Iar, pe cetățenii din municipiul Satu Mare îi roagă să nu parcheze pe străzile Griviței, Calea Traian, bulevardul I.C. Brătianu și Piața Libertății încă de vineri seara pentru a evita să îi fie blocat autovehiculul.
Întrucât în majoritatea localităților din județul Satu Mare se vor desfășura manifestări pentru celebrarea zilei naționale a României, polițiștii vor fi prezenți și acolo pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și îi îndeamnă pe cetățeni să respecte normele sociale precum și pe cele rutiere, pentru a putea sărbători ziua de 1 decembrie în pace.

Articolul precedentVeterinari sătmăreni sancționați pentru sfidarea autorităților
Articolul următorTrei jandarmi avansați în grad