Record de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri în weekend

Polițiștii au aplicat, în perioada 26 – 28 octombrie, peste 25 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și în jur de 200 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de peste 51.000 de lei.
În cazul a 14 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.
Astfel, 11 conducători auto au fost surprinși de aparatul radar rulând cu viteze de peste 50 km/h în localități, 2 nu au respectat regulile privitoare la acordarea de prioritate iar unul a efectuat o depășire neregulamentară.
Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat controale pe raza municipiului Satu Mare, care au vizat verificarea respectării prevederilor legale în domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
Cu această ocazie au fost verificate 7 obiective și au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 900 de lei.

Articolul precedentLa volan fără permis și sub influența băuturilor alcoolice
Articolul următorSpectacolul ”Consiliu de familie”, invitat la Gala Națională a Comediei desfășurată la Galați