Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, împreună cu cei doi viceprimari, Adrian Albu și Gheorghe Stan, și administratorul public, Masculic Csaba au prezentat astăzi, înaintea primei ședințe de Consiliu Local din acest an, bilanțul realizărilor anului trecut.

Kereskényi a declarat că în ultimii trei ani municipiul s-a dezvoltat considerabil, iar pe parcursul anului trecut au fost dezvoltate proiecte importante, esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a unui oraș, durabil și sustenabil.

Anul trecut, în municipiul Satu Mare au fost reabilitate peste 50 de străzi de peste 40 de km, respectiv 90 de trotuare în lungime de 150 de kilometri și au fost reabilitate toate obeliscurilor de la intrările în municipiu.

De asemenea, primarul municipiului Satu Mare a mai declarat că au fost amenajate peste 800 de locuri de parcare, iar Grădina Romei a fost reabilitată. Totodată, în 2019, au fost plantați peste 1.200 de copaci și s-au majorat spațiile verzi.

În ceea ce privește transportul public, Kereskenyi a declarat că în Satu Mare au sosit primele autobuze noi, după 15 ani, iar în vara acestui an trebuie să sosească 11 autobuze hibrid, alte șapte urmând să ajungă până la finalul acestui an, sau la începutul anului viitor.

Articolul precedentIPJ Satu Mare, implicat în patru proiecte cu finanțare europeană
Articolul următorPeste 30 de morți în 122 de accidente rutiere grave