Pompierii se alătură campaniei de susținere a familiei cu șapte copii din Tătărăști rămasă fără casă

Pompierii se alătură campaniei de susținere a familiei cu 7 copii care, în urma unui incendiu, a rămas fără casă.
Pompierii, mai mult decât oricine, asistă la adevărate drame și nu rămân indiferenți, chiar dacă acesta e serviciul lor.
Un incendiu cu urmări într-adevăr dramatice s-a petrecut sâmbătă dimineață la o casă de locuit din localitatea Tătărești. Când cei 13 pompieri sătmăreni au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta violent atât la acoperișul casei, cât și în interiorul acesteia.
După ce s-au asigurat că toți membrii familiei au fost evacuați, pompierii au stins incendiul reușind să protejeze o altă casă de locuit aflată în imediata apropiere.
La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau părinții cu 6 dintre cei 7 copii. Din fericire, aceștia au reușit să se evacueze la timp, însă locuința și bunurile au fost distruse în totalitate.
”Povestea acestei familii ne-a sensibilizat și ne-am hotărât să ne mobilizăm cu toții. Astfel, fiecare pompier va contribui cu ceva pentru susținerea lor: fie prin donarea unei sume de bani, fie prin donarea unor materiale de construcții, fie prin donarea altor bunuri de care membrii familiei au nevoie”, susțin pompierii sătmăreni.

Articolul precedentDrumul de ocolire Botiz – Micula va intra în reabilitare
Articolul următorDeputatul UDMR, Magyar Lóránd: ”Până când se amână plata despăgubirilor?”