Poliția te provoacă | Fii creativ, mesajul tău preventiv poate câștiga un loc între cele 100

Mesajul tău preventiv poate câștiga un loc între cele 100 de mesaje transmise în cadrul campaniei informativ-preventive „100 de zile- 100 de mesaje preventive”
Campania informativ-preventivă „100 de zile- 100 de mesaje preventive” inițiată la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, s-a născut din dorința de a adresa publicului larg unele mesaje de informare antivictimală și antiinfracțională venite din partea Poliției.
Pentru că această activitate este una „de la oameni pentru oameni” și pentru că încurajăm colaborarea dintre instituția noastră și comunitate, în interesul manifestat față de semeni, invităm locuitorii județului nostru, ca în perioada 12-25 noiembrie, să exprime, mesajele proprii preventive.
Acest lucru se poate realiza trimițând mesajul pe pagina de facebook „100 de zile- 100 de mesaje preventive”.
La finalul celor două săptămâni, va fi ales cel mai sugestiv mesaj preventiv, iar acesta va fi mesajul oficial promovat atât pe pagina „100 de zile- 100 de mesaje preventive”, cât și pe canalele de comunicare ale instituțiilor și ONG-urilor partenere în proiecte, la data de 1 decembrie.
În aceeași perioadă puteți trimite și imagini care ar putea deveni coperta paginii de facebook „100 de zile- 100 de mesaje preventive”.
Urăm succes și inspirație tuturor celor care se vor alătura inițiativei noastre!

Articolul precedentHoț prins de polițiști
Articolul următorProfesori din Slovacia, în vizită la Liceul German